.WELCOME


.mood .


Thank you thank you thank you! :D .

Friday, September 9, 2011

Allah knows everything, while you know not :)


Assalamualaikum! (tak jawab dosa, kalau jawab, sayang). hehehe

Okaylah, just nak update sikit pasal kerja aku sepanjang cuti ni. Memang tak tahu la ape yang buat sampai berat naik berkilo-kilo nih. One thing that I realized, is that, berat kalau kat U 'tang' tu, and yang dekat rumah tuuu jugak. adeeeh. magik ke? magik lah jugak. aku tak pakai bomoh ke ape, ok..   xP

And then yang aku puas hati pasal duk rumah ni, sebabnya, aku tak lepaskan waktu to spend with family, especially, ma, abah dan adik-adik. especially, adik lelaki ku, Syakir @Syakirin. :)
Tadi pun baru je balik dari Rantau Panjang, malam ni pulak pergi Pasar Borong Wakaf Che Yeh. actually, benda-benda kat sini takde la nak jual semua borong. Yang barang dekat Rantau Panjang pulak, even takde cukai, mahal jugak.wuwuwuuu~ (adakah kerana aku yang pokai, maka, aku rasa, semua barang mahal, dan duit ade dalam kocek, tak cukup . adakah begitu, wahai kawan-kawan?) T_T


sebelah kiri: Puteri Qistina Melisha *look retarded much*


beliau yang suka menjerit dan bergaduh dengan aku (sebelah kiri) xD

oh ya, semalam pulak, aku rasa macam dah puas hati la, sebab 'berjaya' tolong papah nenek aku kat rumah dia, jauh kot rumah kitorang. so, aku siap-siap pagi tu nak pergi bawak nenek ke klinik. Mata Nenek dah kurang nampak, so, kena la aku jalan slooooow sangat. lebih kurang satu langkah hampir sepuluh minit, hehehe. sorry nenek sayang! tapi tak ape, kak ngah dah cuba bawak nenek sampai jumpe doktor. :))
Lepas ni kan dah tak ada kat rumah, so dah tak boleh nak balik Gombak ke Kelantan semata-mata sebab nak jenguk nenek je., kan? T_T sedihh...

okaylah, dah kena gerak nak gi pasar borong nii. hehe. SELAMAT HARI RAYA sekali lagi! MAAF ZAHIR BATIN YE! (berpeluang ucap selagi di bulan Syawal kan? heee)

P.s: aku tak nak balik uia! walaupun sebenarnya, tujuan nak pergi wakaf che yeh sbb kena beli beg tambahan. suka sangat beli barang byk kat rumah. padan muka!


:')

amik kau. tak suka sangat balik UIA kan? haha. semoga selamat sampai ye kawan-kawan :)




Sila LIKE! XD

2 comments:

Faaizz d. Zul said...

selamat pulang ke kampus terCHENTA !

ahaks

XD

Sarah_Saadi said...

sedihhhhhhhhhhhhhhh. tak nak baliiiiikkkkkk :'(