.WELCOME


.mood .


Thank you thank you thank you! :D .

Friday, December 3, 2010

Terima kasih, Tuhan. :)



Salam semua. I’ve promised to u guys to tell about  my reunion right? Btw, its still a hot topic for us, to talk about this, since we are still laughing on commenting pictures and everything. Hehe. Pagi ni pon aku dah sakit perut gelak sorang-sorang. Masa gelak tu, adik aku dah tarik selimut, sambil muka dan mata tak puas hati tengok aku, “ish gile ke ape gelak sorang2?!”. *sambil tarik bantal letak atas muka dia.* Masa aku gelak tu, ada la beberapa patah perkataan , seperti, “gila ahhh, bodoh gile.”. Hahaha. Dengan komen2 yang mmg lawak bodoh. Hahahah. Bukan bermaksud nak curse, tapi TERPAKSA dah xde cari lain nak cakap. Keh keh. Pengkomen tegar, ialah Nije, Mat Lan, Mami Odah aka Ziqoh. Hahaha. Ni semua mmg hantu facebook! (aku x sedar diri. Weeeeee)

Nothing much to tell, coz it’s been two days ago. But, we have pictures to show you, how much we had fun.  We talked so much, which were about our old teachers, friends, and everything. Nazir ingat nama kawan-kawan dulu, beserta nama penuh ayah weh. Haha. Kagum betul. :D Pastu dah siap cakap camni, “alaa, yang dulu selalu datang sekolah dengan ayah dia”, “yang datang dengan kakak dia, naik moto biru.yang naik moto hijau." Hamek kau! Sampai kaler kereta atau motor pon kena mention. Tak pun, cakap yang “dia masa dulu selalu menangis, setiap kali ayah dia hantar”. Haa, kalo dah tua bangka ni, tak ke malu? Hahaha. Tapi tak pe, itulah memori kan? ingat masa tua camni, baru nak jadi camtu ke? Memang tak la kan? haha. Tak pun, kalau dah kahwin, diorang layan anak-anak diorang plak yang macam tu. Hehe.

So, here are some pics to show. So,let's see those amazing people celebrate our ‘separation’ for a few years. Walaupun hanya 9 orang yang datang, tapi still gempak. Kawan sekolah rendah nii, bukan sekolah menengahh. Hebat tak kalau kitorang masih berhubung dan mengungkit memori lama? Aceceehhh. Jiwang sikit. Tehehhe~





ape komen bagi aku yang edit gamba nih? haha

i do love youuu, girls!  :)
(gambar ni ramai tak sehaluan kan? sebab dua kamera. tatau nak tgk mana satu. haha)

pardon me. grammar lintang-pukang. T__T

yes, they are my good friends, i guess. :')

haaa ini yang reunion dekat rumah ziqah masa raya ari tuh. hehe



Tak sabar tunggu cuti yang seterusnya! Kita tengok la eh sapa akan jadi manager seterusnyaaa. Tehehhe.
Okay, aku nak tau apa komen korang. Sila cari “post comment” dekat bawah entri ni, dan bagi komen. Would like to know how the reactions are, walaupun entri ini tidak panjang dan tidak dapat meluahkan sepenuhnya, perasaan gembira akuu. Hihihi. J

Peace out, brothers and sisters! J

Terima kasih, Ziqoh, Mat Le, Nazir, Irfah, Zimah, Bella, Tikah, Nije, dan Sarah. (haha. Nama sendiri pun perlu jugak eh?) :p
Terima kasih semua! Terima kasih tidak terhingga! 
J



Terima kasih kenangan , kerana memberikan aku peluang mengenali manusia-manusia ini. Sesungguhnya, kejadian alam tidak berlaku tanpa izin-Nya. Terima kasih, Tuhan. Amin.  


Sila LIKE! XD

2 comments:

Anonymous said...

hahhaha...nakal laa cito nie sarah ooii...meme best ar reunion kli ni...walaupom x rama mano, tp bnyok tinggal ksan,..hihikk..
kawe x reti main blog nie..kawe xdop pom blog...
kawe paka taip jah nie, x tau laa demo bleh baco ke x komen kawe nie..hihihikkk...
nti ajar kawe wt blog deh..huhuu
(matlan agogo aka ABE KOB)

Sarah_Saadi said...

hahaha. xpo.xpo.lain kali buleh mai melawat lg kat blog ni deh? hehhee. oloh2 siye nyoo. xpo eh ebe kob. na pehe. komen abe kob pom buleh baco nii. hehe. terima kasih! nati kito wak ssedak lagih! :D :D