.WELCOME


.mood .


Thank you thank you thank you! :D .

Sunday, November 21, 2010

Paparazzi kecil-kecilan menerjah!

Bismiallahirrahmanirrahim.
Terima kasih kepada Imah kerana tag saya. :D
p.s: rindu Imah! (eh, sempat lagi.hehe)


1.  http://norhalimahahmadramli.blogspot.com  di mata kalian.. ini blog orang yang tag saya. :)
- belum tengok? sila blogwalking. hehe

2. nama blog anda dan kenapa letak nama tu.

- saya letak nama tu sebab senang nak ingat. saya kan pelupa. hehe

3. nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.

- from the bottom of my heart : sebab saya memang luahkan apa sahaja yang ada dalam hati saya! :D

4. apakah method dalam penulisan blog anda.
- macam2. semua ada ala-ala astro gituh! :D

5. apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri).
- eh tak ade lah. saya tahu blog saya cantik. :P  tapiiiiiiiii,,, ada orang kata blog saya serabut. rupanya sebab warna jugak. sebab tu saya dah tukar hitam :'(

6. bilakah blog anda diwujudkan.
- lupa. tapi dalam masa 2 tahun dah kot. salsabiila yang suruh saya buat, sebab masa dekat Nilai, jadual  saya sangat free. hehe~

7. siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda?
- yang pertama tahu, mungkin Bella, sebab dia suruh saya yang buat. follower?? lupa. hehe. sorry -__-'


8. sila tag 5 nama lain untuk menerima tag tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.
- Wafaa
- Syed Putra
- Nusaibah
- Amalina Sazlan.
- Fauzan nazuaf


soalannya :
1. http://norhalimahahmadramli.blogspot.com/ di mata kalian.. ini blog saya. :)
(belum tengok? sila blogwalking)
2. nama blog anda dan kenapa letak nama tu.
3. nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.
4. apakah method dalam penulisan blog anda.
5. apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri).
6. bilakah blog anda diwujudkan.
7. siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda?
8. sila tag 5 nama lain untuk menerima tag tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.



okay, dah buat. terima kasih Imah tag kitee. cuti kan? memang tengah free. hehe.




Wassalam. :)



Sila LIKE! XD

3 comments:

nusaibah said...

ok. thnk you for tagging. k.sara beri saya kerja huhuu

InaSazlan said...

syarat2 dio p0n laaaa.kecik lajok,xnapok mato ambo ni,dhla rabun doh hahaha

Sarah_Saadi said...

Sayba: haha. ok. sila buat!! :D

ina: hahaha. sorii. tak ingt nk besarkan!! hehehe.maaf :D