.WELCOME


.mood .


Thank you thank you thank you! :D .

Wednesday, August 4, 2010

. when she spills out everything; in and out .


for the time being, im truly busy with myself. i dont know how to always sleep and yeah, just onlining. 
(okay fine, i did. kerja dok online dan fb. sahaja. tapi semalam sahaja, okay?) XD

and i am SERIOUSLY NOW looking forward to meet my love. ughhh. i miss him . boleh tak tolong faham?
ngeee. we havent get in contact for so long,(almost 50 days).haaaa. anyone who is in love knows what the feeling is laaah ;p  and now, i dont even know if i have to smile or not to. please, what will you do if u have someone that u miss. will you just smile and do nothing? for girls, yes, its a high possibily to cry. HAHA. yes i did. (":

whatever life is, if its up or down, i will always not to lose hope or whatever, because every single life or day that u have breathed in is actually the most powerful chance that we need to spend of. okay, life is short. never ever spill it to sadness. insyaAllah, as long as I'm strong. :)

(the sentences that i have typed is getting longer because of 'kerajinan' saya menyiapkan assignment yang berlambak.) 
kdg2 rasa nak tarik je rambut dan menjerit mcm org histeria. dan, KALAU lah kerja2 yang berbukit2 tu already finish, and yes, aku boleh menari2 mcam cerita Seniman Bujang Lapok bersama2 Izzah dan Lina. hommaigoood. you dont know how my life is when these two girls enter my life. yes, im in bliss when they are there for me. I LOVE YOU, GUYS :D
lina is just being a great dormmate and izzah is a great classmates, since she already has Ayesha as her dormmate.hehe

p.s: i guess Lina is sleeping di waktu petang. hey lina, tidur sunat selepas zohor sahaja, okay? haha
izzah, i guess she is chatting dgn Asyraq or Ayesha. haha. betol tak? betol tak? ;p

tonight, i'll be attending Mandarin Class. i've called daddy and he said, its okay if the rm100 is for one sem.he thought that it's a month. haha. botaklah kepala kalau sebulan  seratus. duit makan nak cekau mana, bah? XD

my sister; kak long just called me. and she asked if i need to back to her house. kak long, balik rumah kamu untuk basuh pinggan ke? ke jemur baju? ngeeee. kaw memang gaya mak tiri sejati. haha. (sebab daku cinderella terbilang) ;D

to dear Awwab, i'll be waiting for this 21 august. haaa at least i have someone to talk to, and i know to whom i can tell my hectic life. (yes, blog pon boleh. ) but plz, i need a human. DO U KNOW WHAT CREATURE IS. AND HAS FEELING TOO RIGHT? HAHA

By the way, seriously, i dont know how to finish up all the assignments. for linguistics class, Lina had been chosen to be a next-week-teacher. alah lina, senang jee. kamu boleh lah! :)
and to Izah, we need to be prepared if Lina appoint u to be her partner in the presentation. haha ;p
lina, could u point it to somebody else? heee. 

today, alhamdulillah i' ll be "merdeka punya olaaang " sebab sudah habis puasa. org perempuan pahamlah. hik2. and to izzah, please finish up the 'one day more'. haha. (jeles sama lina sebab sudah lama mengalahkan kami berdua. congrats girl! ;p

and hey, deep in my heart, i am missing my family nun jauh di sana, di Kelantan. aghhh. rindu sangat nak balik peluk adik gemok yang montel lagi chubby dan bising. lpas tu, rindu nak tengok dia hantuk kepala kat bantal waktu nak tidur. haha. rindu rindu rindu. sabar Sarah, nanti dah nak puasa. lepas tu, dah raya, and balik! yaaaay! XD

its okay because i already have some awesome people here, in Gombak. ramai juga manusia yang baek baek sahaja disini. saya sayang semua orang! XD
and yesterday, we just had our rapping day. haha. yes, its RAP, man! yo, put ur hands up to the aiiiir. haha. farhan made me laughed-to-cry sebab gaya dia tu sgt kelakar. haha. he's famous now. ;p
masa dia buat tu, i was like 'what the hell is going oooon? hahahaha." sori2. tergelak secara tidak sengaja:))

I LOVE U GUYS. Salam sayang untuk semua. take care of urselves :)

p.s: masih menunggu bintang pulang dan jatuh ke riba ^__^

Love, 
Sarah Saadi :D

Sila LIKE! XD

4 comments:

Muff Cheeks said...

sarah sarah syg. fara baca sarah attend mandarin class eh? if nak mintak tlg apape, fara bole tlg sara. dgn berbesar hati nak tlg sara ni. hehe.

sarah ;) said...

homaigoood. nak nak nak!heee.
boleh2. nanti nak belaja ngn fara la eh? hee. free ke baya? hik2
mahu mahu! eksaited skrg. hehehe

Muff Cheeks said...

hahaha. ape laaa sara ni. buat lawak plak. fara pun da 3 tahun tinggalkan bahasa cina. tapi alhamdulillah, still bole bertutur in mandarin n still faham lagi ape org cakap. insyaallah. boleh je if yang basic2 tu. nanti sara tunjuk laa kat fara ape yg sara blaja k? tak perlu laa nak berbayar2. sekadar menolong je. fara ikhlas nak tolong sara. fara pun excited je ni :D

sarah ;) said...

hehehe. yap mmmg eksaited. sbb sara blom lg baya. haha. cuma pegi try yg 1st kls ngn kwn. hihi
so kalau kitorg blaja je ngn fara pon boleh la kan? haha. nanti fara pun dah xde masa nak siapkan assigmment. huhu. ok, bila 2free nnti sara ckp eh? skrg assignmnet berbukit2 -___-