.WELCOME


.mood .


Thank you thank you thank you! :D .

Friday, May 7, 2010

5- Lima- Khamsah: Tagged by Ayie .


RULES :

bagitahu siapa dan link blog pemberi award ni.
nama dia AYIE. suka hati je aku panggil dia ayie.aku tau nama sebenar dia, Khairul Azri.(kat fb.hehe)
kenal dia, sebab dia ada komen2 ngan kash.haha.aku menyebok weh! ^^

- tajuk post korang mesti ada perkataan 5-five-khamsah.
settle dahh... :)
sorry tertambah pulak belakang tu.hehe.


QUESTIONS TO ANSWER :

5 nama samaran kamu :
- Sarah
-Sara
-Kak Ngah
- Kak
- Ngah
(haha.semua cam hampir sama je!) :P

5 tarikh penting dalam hidup kamu :
haih..yang tarikh ni memang aku fail la.sebab memang agak susah nak ingat.
- 31 Mac 1990.
- 11 May ni aku exam speaking MUET! boley? hee~
ok. tu je. maaf ayie, sebab saya memang xleh nak ingat tarikh2 ni.haha!
kalau nak jugak, bagi masa hafal ye? huhu~

5 perkara yang kamu buat semalam :
- makan
-minum
- gosok gigi
-tolong ayah meniaga
- menidurkan adik Syakir.haha


5 perkara yang buat kamu gembira :
- if my parents are happy! ^^
- if my family is in good health
- if encik bf call :P
-if encik bf online.weee~
- if my friends pray me for my best. thanks guys!


5 drama/filem kegemaran kamu :
-adaMaya.. sweeet!! =)
-spongebob squarepants..saya suka sandy!hehe.
- the proposal.
- p.s: I Love You
- Night in the Museum



5 hobi kamu :
- blogging(tapi ikut musim jugak.hehe)
- facebooking (everyday!)
- watch some funny programs on tv.
- hang out with friends!
-bowling!
(semua tanda seru menunjukkan saya sgt eksaited!hehe)


5 orang yang kamu suka/sayang :
-abah
-mama(dulu dan sekarang)
-semua adik beradik
-encik bf :P
-kawan2 yang baik hati.



5 tempat percutian idaman kamu :
- Makkah of course(kena gi haji dengan suami la kan?wee)
-Bali
- Paris
- korea
-US :p



5 orang yang kamu nak tag :
- Syed Putra ikmal
- Wan Jumanatun
- Amalina Sazlan
- Anith Adilah
-Kiko!

:: kawan2, sila buat! tak aci kalau tak buat okay? bye~
talk later!
Sila LIKE! XD

6 comments:

kiko kiki lala said...

kalau kne tag dapat award tuh skali kah?

InaSazlan said...

dsbbkn kamu cik sarah,sy kini rse macei addict dh muger gonih wakkaka!!

Sarah_Saadi said...

a'ah kikoo..hebat tak? heee :))

ina> addict gapo? nge blog ko? huhu
!

Putra said...

awal buat blog dulu main tag juga..n period saya mula2 buat blog sekitar bulan 3-5 macam tu. and then suram.

sekarang sudah kembali ke zaman itu ke? ;p

Sarah_Saadi said...

a'ah..dah kembali balik.kenapa? taknak buat? T__T

InaSazlan said...

addict jwb soaley tag la haha