.WELCOME


.mood .


Thank you thank you thank you! :D .

Monday, July 11, 2011

Ikhlas kerana-Nya :)

Salam semua. Sekarang saya dekat UIA lagi... T___T nice kan? =.='
Semoga korang bahagia di rumah .   *nada jeles sikit sebanyak*

leilockheart:

Found on LINK
deal! 

Saya baru balik Program Motivasi semalam kat SRA (kafa) sri cerakah, jadi fasi untuk pelajar2 darjah 5&6 :)
Program berlangsung selama 3 hari dua malam, dari 8-10 Julai..
Walaupun penat, tapi itulah kelebihannya. Akan rasa bahagia dan PUAS HATI walaupun agak penat dan memang penat gila sampai tidur tak hingat dunia. =.=' Tidur terus lepas balik program (luckily bas UIA hantar depan mahallah), dan terus tidur.

Nasib la Allah bagi cuti, takde la solat Asar dan Maghrib dalam mimpi.  -.-'
Ingatkan saya je, rupanya ramai lagi yang memang tidur tak hingat, tak sempat set alarm clock. Jadi, memang selamat la solat diorang tu. Tapi memang kes tak sedar, apa nak buat kan. Apa pun, sila qada ye abang2 dan kakak2 sekalian.  xD


LOL! 
memang kena attend 'anger-management'.
kes rindu rumah.
 =.=



Bagi la bilik fasi camni sebijik. Saya jadi fasi setiap minggu ok? har har. xD


Minggu depan akan ke Puchong pula. Memang tak balik rumah lagi laaa. T__T
Lepas tu baru boleh mimpi2 balik Kelantan ok? And then, book ticket and ready for the trip to Kelantan. Yeeeha! :D


Note to self: Apa-apa pun, niatkan untuk berkongsi ilmu dengan adik-adik dan jangan lupa, ikhlas kerana-Nya :)



Sila LIKE! XD

3 comments:

nusaibah said...

inshaAllah. selamt menjd akk fasi yg baik hati, berdisiplinkn? haha. comey bdk2 tu. ^_^

Si Kure-kuree said...

sarah dear, bila nk blik kelantan tu?? by bus or flight or train????hee~~

Sarah_Saadi said...

sayba: mmg comel pun.. sbb kakak fasi dia pun comel. hik3

Fatin: tak sure lagi. rasanya naik bas. fatin? :)