.WELCOME


.mood .


Thank you thank you thank you! :D .

Saturday, July 23, 2011

Hoping for a nice vacation ♥

Assalamualaikum everyone :)



Im home with my siblings.
First day balik, terus pergi waterfall dengan adik-adik :) i mean, dengan family tersayang laa :)
BESSSST main air! haha. macam budak-budak, i know =.=
Kitorang pergi Lata Rek. Kat Kelantan , for sure. Tapi crap happens, as always. Camera kesayangan saya buat hal. Bateri dia terus empty, even dah cas beberapa jam. hadoiii  =.= Sabor je lahh~

Anyways, saya just berharap yang cuti ni tidak membosankan dan dapat tolong mak ayah buat kerja.
Semoga Sarah ringan tulang. Aminnn~ Semoga rajin pegang penyapu, sapu rumah, kemas rumah.
Semoga tak berebut laptop dengan Syahir dan Syahirah. haha. Semoga tidak mudah naik suara dengan adik-adik yang degil sangat-sangat, kalah Shin Chan. (takde kaitan). haha. Semoga, tidak mudah emo dan dapat bertolak ansur dengan semua orang dekat rumah. Pendek kata ( bukan aku yang kata la), semoga cuti ini bermakna untuk spend dengan family. Wish me to have some quality time with them :) kan kan?


*banyak betul SEMOGA saya. hahaha. itu namanya wishes ye kawan-kawan.  xD



Okay, dah penat membebel kat blog ni. Semalam aku nampak adik gaduh dengan makwe dia. Mak aih, lepas putus tu, terus je si pempuan tu ade in a relationship dengan orang lain kat Facebook.. ok, aku hangin jap la. bukan nak salahkan yang pompuan. Tapi sama je dengan adik aku sendiri. Hmmm budak-budak kot. Biasa laa. Haihhh *geleng kepala*  Tapi budak-budak ape, kalau dah umur nak masuk 20.  =.=
Sendiri mau pikir la dik.

P.s: Mama nak beli handphone baruuuu! yayyy! :D :D :D


 Dear awak,
Sorry lah selalu marah-marah, get jealous or annoyed you much. haha.
 But when you said "saya baik", yeah, okay, saya tahu saya baik. okbai. ;p
Btw, aku rasa aku ni kena tolerate dengan seseorang yang TOTALLY DIFFERENT with me.

He likes spicy food, while I like sweet food.
He likes classical music while I am more to modern songs.
He likes simple, while I like simple and nice.
He likes to go for hiking, while I dislike sports.
He likes to be in contact with nature, while I like modern cities.
(should be our home's place) :P
He is patient, while I'm not (in certain situations, he always wins). =.=


Gaaahhh! >,<
Tapi apa-apa pun, thats what we called as 'tolerate' kan? :)  



;)






Pesanan penaja: Sesiapa yang annoyed dengan  post Sarah, sudah boleh muntah sekarang. hahaha.
Kthanksbye!




Sila LIKE! XD

2 comments:

adazaidi said...

saya rasa sarah makin gatal,,kwen la cpt2 beb..hehe..ak pm bru je g air terjun lata rek minggu lps,,hehe

Sarah_Saadi said...

aaaaa! suuuuu,, saje je tulis pun xleeh :(