.WELCOME


.mood .


Thank you thank you thank you! :D .

Friday, September 10, 2010

. Raya wishes .



salam aidifitri semua. sesungguhnya diri ini banyak melakukan khilaf terhadap semua orang sama ada sengaja atau tidak. oleh itu, saya memohon sepuluh jari memohon kemaafan dari hujung rambut sebelah kanan hingga hujung kuku jari sebelah kiri. (cross) :P


okay, to start with, i am here in my room, in kelantan doing nothing, facing so-called technology; facebook, laptop, etc. oh how sad that hari raya was just sitting home and going no where. hari raya kan untuk ziarah menziarahi, mestilah sedih bila duduk rumah je. dan lagi sedih bila terfikirkan saya dan kawan2 akan balik ke gombak. bila sampai saja malam tu, kena trus ready dgn presentation untuk besoknye. haaaaghhh! matilah macam ni.nak buat yg terbaik, mesti la kena ready awal. haih haihhhh. tula .nak sgt lambatkan tiket bas. ;p
dah x pikir pasal presentatation nanti. ngada!
*marah kat diri sendiri*


well, life is just great when you are surrounded by lovely people, to be with you in a sadness or happiness. I THINK, me and my 'enemy'-adik, already know how to not fight. eventough it STILL DOES HAPPEN. HAHA. Seriously, i dont know how to be friend with her. weird? yes. haha


oh petang ni mungkin akan ke Bukit Abal, kampung nenek saya. oh ya, malam nanti pula ke rumah kakak tiri, sbb tak pernah menjejakkan kaki ke rumah baru dia. semalam dah pakai baju raya. alhamdulillah sempat juga beli baju raya. sempat juga pakai dan memilikinya. hehehe. pink kaler maaa! XD


p.s: mood swing!! shoooo shoo!
and, will upload some hari raya photos later, okeh? :)
coz still waiting for my sis camera.huhu


GUYS, HAPPY EID MUBARAK. BARAKALLU FIK ^.^
orang ketiga dari kiri adalah my new follower dekat blog.keh keh keh XD

from sibah :) thanks for this lovely wishes :)

bye everyone. :)
Sila LIKE! XD

2 comments:

nusaibah said...

k.sara ;D
new follower? haha. yess. pegi siap2 utk blik gombak. xlame daa. hee. esk kt blik gombak da. k.sara je lmbt :P
haha
maaaf zahir batin deh.huhu.

Sarah_Saadi said...

HEHEHE. ok saibah. sama2. hehe
alahh dah kena balik eh? kite balik ahad ni.hehe. bye2! jumpe lagi! ^^,