.WELCOME


.mood .


Thank you thank you thank you! :D .

Tuesday, May 11, 2010

. Syed pun pernah minat beliau! bukan saya seorang .


okay, dulu aku pernah tertengok pasal Syed punya post kat blog dia.
nak tau tajuk apa? dia buat tajuk
'JB, tapi bukan Johor Bharu'.
masa tu aku buat muka toya je, sebab aku
tak tau pulak yang aku akan minat minah mamat ni sekarang.
nanti aku tunjuk kat korang mamat ni punya
sesi pornografi fotografi eh?

emm.. actually, semalam, tanpa sedar
aku google , dan pegi kat youtube.com (bagi la saya komisen promot awk,youtube) ;p
dah tu, aku taip justin bieber.
okay, seriously, masa tu aku tak hingat apa nama mamat ni.
sekali, aku ingat kat blog Amalina Sazlan dulu, dia ada
tulis Justin something la.yang aku ingat, BIBIR.
haha. apakh? bukan salah ibu mangandung kan?
bukan jua salah ibu yang memberi kamu minum susu lembu kan?
jadi, kembalik kepada topik asal perbincangan kita
yang telah dipersetujui oleh doli2 yang maha mulia,
maka dengan itu, saya mula memasang lagu beliau,
tepat pada jam 12 tengah malam.(atau mungkin tak tepar sangat).

kemudian, play lagi dan lagi, sampai tersekat-sekat pun aku mainkan jugak.
inilah dia gambar mamat (atau minah) tu.
comel laa awak ni..jadi pakwe adik saya, boleh?
ada jugak tengok video tu yang Usher panggil dia JB.
huwaaa.. famous la Johor Bharu.hik hik.

u think about the other girls?
im here for you. i can be your sister! 
NO BIGGIE! XD

Oh..cmni rupanya nak eja nama awak.
How to pronounce it? something like BIBIR, is it? hik hik ;p
(anda semua jangan tertipu dengan kecomelan beliau.
itu adalah kerana matahan mata dari syaitan. scensored scensored!)! ^^

okay. sudah cukup melalut merapuk mencarut di pagi yang indah lagi permai ini.
sudah masanya untuk saya mengundur diri.

oh Akmar, nanti saya buat tag awak tu ye?
tunggu free sat lagi.hehe.
sekarang kena buat kerja dulu.huk huk.
rajin kan saya?

p.s: Justin , semalam nape tak datang dalam mimpi saya?
awak janji. but you broke your word. T___T
how dare you!



Sila LIKE! XD

4 comments:

Putra said...

wujudnya unsur-unsur scapegoating dengan meletakkan nama saya sebagai tajuk..dah minat tu minat je la! grrrr.

oh baby baby baby oh~~
i thought you would be mine ~

Sarah_Saadi said...

hahahaha!! bialah. yg pasti, sy nak promot org pegi tgk blog awk dan cari entri itu.hik2

waa..lagu baby itu sgt sedap mcm pisang goreng!

kembatolo™ said...

tayah nak mengada..dye da sanggup nak wat saya jadi abang ipar dye..hahaa

Sarah_Saadi said...

hahaha..dia dah cakap kat saya yang dia tak suka kembar. hehe.
sebab dia pun bukan manusia yg ada kembar.huhu..

weh, dia ada kakak kah? tipu ah!