.WELCOME


.mood .


Thank you thank you thank you! :D .

Tuesday, May 4, 2010

. Cherita Anak yang Baik .






blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

salam.
okay. hari ini sudah tidak merajuk dengan blog. haha.
semalam macam ape je. lama gila tulis, skali entah camane boleh
HILANG BEGITU SAHAJA. Sape tak geram dik?? blogger-emoticon.blogspot.com

takpe takpee.. sekarang dah okay dah.
sarah COOL babe!
cool la sangat kan? haha. COLD bleh la. huhu~
nak tahu kenapa? sebab sekarang tengah minum jus jambu batu
yang aku buat. wuuu~ puji diri sendiri woo.
sedap sedap sedap! blogger-emoticon.blogspot.com

okaylah disebabkan hari ini saya sudah cool,
bolehla saya menyejukkan diri dengan menatap gambar2 lama
yang dijumpai semalam dalam album masa muda muda dulu.
comeeell. nak tengok? inilah gamba seksi saya masa muda dulu.huhu!

jeng jeng jeng....

blogger-emoticon.blogspot.com
skrol ke bawah sikit lagi yeh


oh belum belum. gambar ini mana la seksi. haha

ke bawah lagi....





dan lagi...




awww.. inilah dia. okaylah tak la seksi. cuma
agak terdedah sikit. huhu.
tak apa kot. kanak2 ini kan masih kecil dan belum baligh. huhu

ini pulak kereta mama suatu masa dahulu,
sebelum mama drive kancil.hihi.
sekarang kereta ni dah tak dapt dijejaki lagi.
dah jadi besi buruk kot. huhu.

okay. lagi satu gambar ini bukanlah Amy Search
atau Man Kidal, tapi ini adalah ayah kesayangan saya. hihi~
nak tengok? jom!








ke bawah lagi,...




dan lagi.....







mana satu ayahku? korang cuba la teka. hihi





aiyaii kapten!!
kak long rambut span!!
aku rambut helmet! haha. smart kan? :P




"mama, na tito.."





cuba teka mana satu Sarah Saadi?
dan yg baju putih itu lelaki ke perempuan?
hahaha. sorry bos!
aku cuma nak tunjukkan keayuan kaw yaww :P
emm..sekarang kirorang dah malu nak borak2 depan. -___-


korang tengok ni zaman budak2 aku, tak la ganas macam sekarang.
i mean, bukan macam budak zaman sekarang.
kalau bijak tu memang la aku terlebih bijak. haha
tapi kan, aku rasa adik aku sekarang yang nama Syakir ni memang
terlebih DNA bijak dari kakak dia kot (aku la),
dia memang bijak tahap gaban.
sebabnye, dia ni kan,
kalau dia makan gula2 yang masam.
dia merengek-rengek kat aku cakap masam, dengan muka berkerut2.

kalau korang, cakap ape?
mestila cakap tak payah makan kan?
dia ni bukan tak payah makan.
tapi dia STILL BAGI gula2 masam tu kat aku,
suruh aku yang habiskan yang masam tu,
then bagi kat dia masa dah manis.
ammboooi. cantik gedabak muka kaw!
aku pulak yang kena habiskan yang orang tak nak uh.blogger-emoticon.blogspot.com

tapi takpela.aku bagi dia BAROKAT makan SALIVA ku! hak hak.
sedap kan? ngaaaa~~~

oh yang belakang tu Syakir yang suka bagi aku
gula2 masam. -___-
tak nak kawan.
ni masa dia tengah menggila dengan abang dia depan laptop aku. haha.

bye2. nak merajuk ngan syakir pulak. haha

take care people!
thanks for reading!

blogger-emoticon.blogspot.com





blogger-emoticon.blogspot.com Sarah Saadi Chomel Sntiasa.
tata!

Sila LIKE! XD

3 comments:

Putra said...

-_-"

=,=

+_+

InaSazlan said...

cik sarahh nk suh sy jwb plok ko teka teki bgi soaln >> "bju putih i2 laki atau puwe" hakhakhak sy bleh ksik reason skali kuakkakak

Sarah Saadi said...

syed> ape mksud tuuu?? hiii

ina> hak3...dah2. dh xpyh bg reason. haha. sbb awk dh jwb ok? haha..shh..rahsia!