.WELCOME


.mood .


Thank you thank you thank you! :D .

Tuesday, April 13, 2010

. Let's see if you are tagged here .




Wohoo! finally! the woe has been solved!
thanks a lot to Izzah Hanim and Miza for
posting that tagged post. hehe~

dear Ejah Hanim, well, yes,
that's the main barrier that
make me do not succeed to post it. huhu~
so, now, at 9.10 pm, April 13,
I MANAGED TO GET THE PUZZLE SOLVED!
Alhamdulillah :)

ok. this is the result, dear! ^^
(tau tak hampir setengah jam sakit jiwa tunggu benda ni ter-upload?) =__=

Thanks to Syed for showing me this new layout too.huhu.
"jakun" gila tadi. HAHA


:: Special untuk Izzah Hanim ::




1) Adakah anda rasa anda hot?
kadang- kadang lah.hihi :P
(gurau je.. TAK lah!)


2) Upload wallpaper PC/laptop yang anda guna sekarang!



3) Cerita pasal gambar.
ni gambar adik- beradik saya, sebab saya sayangkan diorang, so saya letak gamba ni.yang segar dari ladang - baru je edit ;D

4) Bila kali terakhir anda makan pizza?
lupa..dalam last year or this year. pesal tanye? haha. (garang sebab tengah rasa nak melahap pizza)

5) Lagu terakhir anda dengar?
Jangan Nakal - Aliff Aziz (adik saya-Syakir yang paksa saya ulang banyak kali. BOO SAMA DIA sbb seksa saya! +__+

6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
bukak mata luas2, tengok fb dan memaksa diri post entri ni, sbb Izzah suruh.dah dua kali beb! hihi :)

7) Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
Sarah, Sara, Serra, Kak Ngah. Dulu, adik2 panggil 'Beras'. jangan tanye saya kenapa =__=''

8) Tag lagi 8 orang :
1 - Nor Halimah Ahmad Ramli
2- Salsabiila Sofian
3- Siti Kashrah
4- Wan Nabilah Syaffii( kak bilah jgn marah kalau salah eja nama) =.=""
5- Wan Jumanatun
6-Amalina Sazlan
7- Syed Putra Jamalullail
8- Izzudin Rahim

9) Siapakah orang no 1 kepada anda
sahabat yang caring <3

10) Katakan sesuatu mengenai orang no 5
suami saya. eh, tak, tak. teman sebilik, sekatil,. (orang atasan saya) :P

11) No 3 ada hubungan dengan siapa?
banyak affair. tatau lah.haha :D

12) Bagaimana pula dengan no 4?
dia tak ada bagitau pulak.huhu ^^

13) Pesanan buat orang no. 6
semoga terus tabah di bumi Anbiya'. acecehh~

14) Kata-kata cinta untuk orang no. 2
saya sayang kamu sampai mati T_T

15) Adakah no. 7 dan no. 8 mempunyai persamaan?
Yes, dua dua lelaki. kan2?

16) Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men-tag anda.

Izzah;
- dia ni dh ada Asyraq.
-tadi dia cakap saya "sumak".ore klate tau laa..haha
-dia paksa saya buat tag ini. haha. kidding!
- dia nk jumpa saya kat uia Gombak! survive sama2! oyeah! ;D
-adik senior saya yang baik dan patuh pada arahan kakaknya. hik2

- saya panggil dia Miza jgk, walaupun dia lagi suka Zati :P
- dia dah ada Fathie. HIK2
- Dia suka kucing. dah macam anak sendiri dh kucing tu, HAHA
- Dia tak suka orang yang pakai kasut sama macam dia!
- hmm.. saya tau dia sayang saya! and i, do miss her! T_T



17) Persamaan antara kambing dan lembu
dua dua binatang peliharan orang kat kampung saya. hik2

18) Perasaan anda buat tag ini.
tengah berusaha menceriakan diri. yeah! :))

19) Adakah anda tahu si Rizman itu sengal.
Rizzman mana ni? Rizman Haslam? Rizman Yusof?
(eh, tu Yusof Haslam!)

20) Gay or les?
i like men, not girls. :)

oh what a relief1 haha. izzah, how do you feel now?
i've fixed my setting for commenting this blog. haa,, apa tunggu lagi?
komen2! tata! good night!

p.s: live to the extreme ly great life ;D
Wassalam..










Sila LIKE! XD

6 comments:

ejahanim said...

HAHA i feel honoured when u wrote this ,
:: Special untuk Izzah Hanim ::

HAHA yes, thanks kak sarah ! at last u did it !
*clap clap clap*
:D

kembatolo™ said...

okay..nak bagi komen..namaku dengan double 'd'..bukan double 'z'..boley betolkan tak?hahahhaa=p

kembatolo™ said...

pembetulan sikit ye..namaku dengan double 'd',bukan double 'z'..diharap saudari dapat betolkan..wahaha~

Sarah Saadi said...

Kembatolo: hahaha.jgn a marah. tau dh xdpe btol ejaan tuh. bereh ah T__T

ejah : hehe.yes, u r special dear :))

Putra said...

it was never free for showing u this layout che' sarah.

the fee is 100 gambar Qistina!

Sarah Saadi said...

hahaha.. oh yeah? its ok.i'll pay u thru ur dream.(xkan sampai lahh!) :P